Een coach kies je niet zomaar

ERVARINGEN

Van een blije, dankbare, coachee:

“Ik heb Annemarie leren kennen als een lieve, vrolijke coach. Ze brengt je op een speelse en verrassende manier naar datgene waar je mee zit. Door haar manier van doorvragen en invoelen leer je anders naar je probleem kijken. Haar nieuwsgierigheid is aanstekelijk! Met Annemarie begint je ontdekkingsreis… “

Nico:

Schudgevoelens door mislukking, verdriet en pijn wegdrukken (verstoppen).. om te ontsnappen aan alle druk die mij te zwaar werd! Ja, dat is de oplossing dacht ik! Nu, na omgang en ervaring met coach/Reiki Annemarie is er inmiddels veel veranderd! Zij liet mij kijken als in een spiegel van mijn innerlijk. Kracht en de energie weer te zien (te hervinden). Leerde mij om niet weg te drukken maar.. negatief omzetten in positief. Conclusie: Iedereen weet dat de zon schijnt maar ’t is prachtig als je hem (weer) kan voelen en zien!

Bernadette:

Ik heb Annemarie als een betrokken en empatische coach ervaren. Ze vraagt goed door om zo mijn coachvraag helder te krijgen. Alleen daardoor al kreeg ik meer inzicht in mijn situatie. Ze heeft me op een fijne en zachte manier begeleid, waarbij ze gebruik maakt van verschillende technieken. Dankjewel voor de mooie reis. Ik ervaar meer ruimte.

Volwassene:

Bijzonder hoe een tekening, een vloeranker en het chakrapad zo ontzettend veel “wakker” mag schudden.

Confronterend, Emoties en Bewustwording zijn de woorden die ik wil gebruiken in deze.

Vanuit veiligheid weet je zo veel meer ruimte te geven in wat mag zijn. Ik word steeds meer mezelf. Ik voel mij gezien, gehoord en erkend. Dankjewel dat je mij mijn kwaliteiten helpt te her-inneren.

Mareille:

“Reiki werkte voor mij Rustgevend, Vertrouwend, Ontspannend (wil wat zeggen, want ik ontspan slecht!). Voor mij was het een positieve en mooie ervaring.”

Mariette:

“Annemarie heeft veel humor, gelooft in je kracht, wist mij meerdere keren gerust te stellen en vindt niks gek. Ze heeft mij meerdere keren geholpen.”

Muriel:

“Ik heb jou leren kennen als een betrokken en warme coach. Ik voelde mij veilig bij jou om alles te zeggen. Je luistert, vraagt door en confronteert. Jouw positiviteit, enthousiasme en oplossingsgerichtheid zorgden ervoor dat ik een andere “mindsetting” kreeg. Door je praktische aanpak werd ik uit mijn comfortzone getrokken en kwam ik in beweging. Hierdoor kreeg in nieuwe inzichten en ruimte om anders te bewegen.”

Kind:

Ik word altijd rustig van Reiki en mijn hoofdpijn gaat dan over. Het voelt rustig en ik ga er goed van slapen.

Volwassene:

Je kan mij iedere keer verrassen met je invalshoek. Het voelt dan ineens zo anders. Het moet altijd even zakken in mezelf. Soms wil ik snel van A naar B. Jij kan dan zo mooi zeggen:  “Onkruid groeit snel, een boom doet er langer over”. Dankjewel Annemarie x

Kind < 12 jaar

Ik dacht eerst, moet ik nu naar een dokter en ik vond het spannend. Annemarie is leuk! Ik vind het fijn bij Annemarie. Ik heb veel meer vrienden en ik heb op het podium gedanst! Ik durf veel meer 🙂 Dankjewel Annemarie

Kind:

Ik vind de krachtdieren leuk en ik leer veel van de dieren. De kikker maakt sprongen en neemt een plons om alles af en toe van zich af te spoelen. Ik vind sprongen maken leuk en zwemmen, daar word ik chill van!

Jana:

“Met Annemarie heb ik net een coachingtraject achter de rug. Zij heeft mij heel veel inzichten gegeven in mijn gedrag en denken. Had nooit gedacht dat ik zo snel tot deze inzichten kon komen. Aan de hand van het neerzetten van poppetjes in bepaalde posities kreeg ik door wat mijn valkuilen zijn, maar ook mijn ‘automatisch’ handige reacties of handelwijze. Het is ook heel fijn hoe Annemarie je laat kletsen, nadenken en hoe ze met een beetje humor de boel weer relativeert. Bijzondere vrouw. Uiteraard ben ik trots op mezelf en de stappen die ik heb gemaakt maar dat was zonder Annemarie nooit zo snel gelukt.”

Guus:

Shiatsu vond ik eerst best wel naar en zonde van mijn tijd. Ik ga – als kind- liever op social media, maar toen de behandeling eenmaal bezig was vond ik het wel fijn en kreeg ik kippenvel. Zeker een aanradertje!

Maaike:

“Wanneer ik aan Annemarie en haar coaching denk, denk ik direct aan haar speelsheid, humor en ook aan haar zachtheid in stilte. Deze mix maakt Annemarie voor mij tot een mooie vrouw en een veelzijdig coach!

Sabine

Wat was dit fijn!!! Een  chil muziekje aan, een warme doek over mijn voeten en een massage! Ik kreeg tintelingen door mijn hele lichaam alsof alles helemaal warm werd en ging stromen. Heel fijn en voor mij ging de 15 minuten wel snel om hahaha!

Dankjewel Annemarie x