De sleutel tot verandering zit in jezelf!

AANGAAN COACHING

Kennismakingsgesprek:

Aan alle coach- en begeleidingsessies gaat een kennismakingsgesprek vooraf. Het gesprek zal een introductie zijn van beide kanten. Graag hoor ik wie jij bent en wat je verlangt in je leven, zelf zal ik vertellen wie ik ben als coach en wat ik jou kan bieden.

Als er een klik is en het van beide kanten goed voelt, gaan we over naar het intake gesprek. Tijdens de intake zoomen we in op de coachvraag en bepalen we de gewenste doelen. Na de intake, zal ik de door jou gestelde doelen, mijn werkwijze en afspraken vastleggen in een overeenkomst. Deze overeenkomst nemen we bij een vervolgafspraak samen door en tekenen we beiden.

Triggers naar bewustwording:

Na iedere coaching zal je met nieuwe kennis, handvaten en inzichten naar huis gaan. Ik zal je “huiswerk” meegeven om het bewustwordingproces tussendoor te triggeren. Zo blijft het proces in beweging.

Een sessie werkt altijd op een diepere laag door in jezelf. 

Tussentijds contact
Je kunt tussen onze afspraken door contact met mij opnemen over zaken waar je tegenaan loopt. Een berichtje via mail of whatsapp hoort tot de mogelijkheden. Hier zijn – bij ‘fair use’- geen kosten aan verbonden.