Bewust kiezen voor jezelf geeft kracht!

THEMA WORKSHOPS

Workshop: Kiezen voor jezelf!

Heel vaak ben je het niet bewust en leef je onbewust naar het beeld van een ander. Je leeft naar wat ouders, leraren, vrienden, andere mensen of kinderen om je heen van jou verwachten.

Wat zou er gebeuren als je voor jezelf kiest?.

Tijdens de sessies verdiepen we de manier waarop je kiest in verschillende situaties. Stap voor stap werken we aan bewustwording om meer vanuit eigen regie en keuzes te leven.

De workshop Kiezen voor jezelf, laat je bewust meer leven vanuit eigen keuzes en eigen regie.

Workshop individueel: Jezelf zijn binnen het gezin!

 Jezelf zijn binnen het gezin! Wie droomt er niet van? Huisje, boompje, beestje, veel gezelligheid, leuke buurtjes, een goede baan, auto voor de deur en een beestje voor de extra sfeer. Allemaal gezond, haren netjes in de krul en iedereen is happy!

De droom van het “ideale” gezin zie je “helaas” wel bij de buren en anderen om je heen maar niet bij jezelf.

Het is de kunst om jouw eigen gras weer groen te kleuren, jezelf en daarmee ook de ander binnen het gezin “opnieuw” te zien.

Jezelf zijn binnen het gezin Laat jou en anderen binnen het gezin weer happy zijn

Workshop kind: Terug in je kracht via krachtdieren en kletskaarten!

In het leven kan je verwijderd raken van wie je nu eigenlijk diep van binnen bent. Ondergesneeuwd door oordelen en veroordelen van anderen raak je de “weg” kwijt.

Krachtdieren binnen het krachtdierenspel in combinatie met de kletskaarten laten je anders zien, doorvoelen, ervaren en beleven wat weer ruimte mag krijgen. Het trainingsspel begeleidt kinderen in het vergroten van zelfvertrouwen, het ontdekken van talenten en het ervaren van de verbinding met dieren, de verbeelding en de natuur. De training is gericht op meer zelfvertrouwen, openheid, creativiteit en zelfstandigheid.

De workshop Terug in je kracht via krachtdieren! geeft je kind zelfvertrouwen, wijsheid en kracht

Workshop: Scheiden en nu?

Op welke manier ook, iedere beslissing om definitief te gaan scheiden is pijnlijk, verdrietig en voelt aan als falen. Het is niet gelukt om in het gezin of binnen de relatie gelukkig te blijven.

Mijn intentie is altijd te gaan voor het gezin. Ik koester het gezinsleven omdat het een pracht basis is om binnen deze samenstelling te mogen leren van en met elkaar. Heb je er alles aan gedaan en valt definitief de scheiding, dan wil ik het maximale nieuwe geluk halen uit de scheiding voor ieder gezinslid.

Binnen een aantal sessies of een dagdeel neem ik je mee om het maximale geluk te halen uit de meest pijnlijke situatie in je leven. Wat komt erbij kijken, waar loop je tegenaan, hoe kan je met situaties omgaan?.

Een scheiding en nu? laat je uit de meest pijnlijke situatie in je leven het nieuwe geluk weer zien.