De sleutel tot verandering zit in jezelf

MISSIE EN VISIE

Mijn missie en visie deel ik van kleins af aan in de wereld. “Mensen, dieren en de wereld zijn belangrijk” en “Alles kan makkelijker, simpeler” en toen riep ik nog “sneller”, nu roep ik “bewuster” in het leven”. Ik observeerde groeiprocessen bij mensen, dieren en planten omdat ik dat fascinerend, interessant en verwonderlijk vond en nog steeds vind. Altijd vraag ik mij af hoe, wat, waar en waarom alles gaat zoals het gaat of juist niet gaat. We hebben maar 1 wereld en 1 leven, laten we hier goed mee omgaan!

Groeien van klein naar groot regelt je lichaam met voeding en drinken “vanzelf”. Groeien in je brein gaat door kennisoverdracht in de praktijk en vanuit de theorie. Groeien naar je ware zelf en wie je echt bent gebeurt door emoties, groeipijnen, inzicht en bewustwording.

Net als bij velen groeide ik op met vallen en opstaan. Het meest pittige, pijnlijk en verdrietige proces in mijn leven werd uiteindelijk het meest dankbare proces wat ik mezelf heb gegund. Het groeien naar mezelf! Het doorleven van groei vanuit groeipijnen voel je in hart, ziel en geest. Stagnaties, blokkades oordelen, veroordelen en gedachten moest ik aangaan, loslaten en omvormen. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Ik ben dankbaar en trots voor alle groeiprocessen op mijn pad en hoop daar jou en anderen mee in groei te mogen stimuleren en motiveren. 

Nuchter, positief, gedreven en met een heldere kijk op het leven breng ik mijn levensmissie en levensvisie verder de wereld in via mezelf en mijn praktijk.

Ieder mens is het waard om gezien te worden en ik motiveer je graag in het worden van je mooie zelf.

Mijn levensmissie

Alles kan makkelijker, eenvoudiger, bewuster en meer in verbinding naar jezelf, de ander en de wereld.

Mijn levensvisie

Ieder mens is het waard om gezien te worden en zichzelf te zien vanuit liefde en respect. Ik ben graag het vonkje dat jou van binnen motiveert in het worden van jezelf!

Mijn inzet

Met coaching, workshops en behandelingen stimuleer ik groei- en levensprocessen. Mijn specialisatie is Kind & Gezin. Kind en Gezin is de basis waaruit een ieder gevormd is en uit verder mag groeien. Groeien in het ont-wikkelen en meer en meer ont-moeten van jezelf.